Християнські привітання з днем народження українською мовою

Сьогодні ми сердечно вітаємо вас із знаменною датою вашого народження! Від щирого серця прийміть щирі побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, зміцнення віри, і невичерпного джерела натхнення! Бажаємо вам сподіватися на нашого господа Бога Ісуса Христа і жити на цій землі, зберігати істину! Так виконає Всевишній ваші бажання від серця свого! Бажаємо вам, щоб все життя, кращим другом і порадником, для вас залишався Ісус Христос! Нехай радість світлу, він у вашій душі запалює, нехай ваша дружба міцнішає з кожним днем! Нехай труднощі шляху вас з пантелику не збивають, нехай вогник надії жевріє всередині вічно! Нам під силу Божих збагатити вас різними благами, для того щоб ви мали бажання творити добрі справи! Творіть добро на радість усім! Любіть Бога і моліться за здоров’я близьких людей! І нехай вам воздасться!

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Чи не знай прикрощі та спокус, недуг і недругів! Зрощує святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем смиренний! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

З Днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати горя і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і все її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Back to Top