Кращі християнські привітання з днем народження українською

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

У втішний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим – твоє серце.

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Чи не знай прикрощі та спокус, недуг і недругів! Зрощує святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем смиренний! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і істинного чуда в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоєї душі.

Людину хорошого, під Богом ходить – вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров’я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай благодатним залишається завжди твій життєвий шлях, нехай Бог береже тебе від бід і злих намірів, нехай в цей світлий день твоєї душі – в день твого народження, ангел направить тебе на істинний шлях щастя і любові. Бажаю миру і поваги, діянь на благо суспільства і щирої вдячності серця за подароване життя.

Back to Top