Кращі привітання з днем народження сину українською

У твій день народження, мій дорогий хлопчик, дозволь привітати тебе з твоїм святом! Твій батько хоче побажати тобі, синку, тільки одного бути найсвітлішим і чистим промінцем у Сонечка, який завжди проривається крізь хмари несправедливості і зла! Долай перешкоди жартома! Щастя тобі, удачі і успіху у всіх справах!

У всієї родини сьогодні чудовий настрій, і це не випадково, адже наш синок відзначає своє найголовніше свято – день народження. Дорогий наш син, від щирого серця вітаємо тебе з торжеством. Бажаємо бути тобі найщасливішою людиною на світі. Нехай удача завжди супроводжує тебе, нехай гарний настрій ніколи не покидає. Будь життєрадісним, чесним і розумним. Нехай всі життєві проблеми вирішуються легко, нехай надія, віра і любов будуть твоїми постійними супутниками.

З днем ​​народження, дорогий мій син. Бажаю, щоб всі проблеми зникли з твого життя, щоб цей рік подарував нові сили і прагнення, щоб цей вік став підходящим часом для великих успіхів і важливих подій, для творчих проривів і головних перемог.

Привітання з днем народження сину до сліз

Привітання з днем народження сину у прозі

Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб Ти отримував від життя все, що хочеш, цінував хвилини і годинник, які не розмінювався через дрібниці, будував великі плани і планував великі справи! Домагався, підкорював, перемагав! Зі святом!

Улюблений син, від всієї родини вітаємо тебе з особистим святом! Бажаємо тобі блаженного щастя, щоденних радощів, бездоганною фізичної форми, запаморочливих досягнень! Дуже сильно любимо тебе, поважаємо, цінуємо, дорожимо! Ти для нас завжди будеш найкращим! Господь дав тобі величезний дар! Молимося з мамою про тебе Богу, віримо, що у тебе все вийде! З Днем народження тебе, коханий! Нехай Божа Слава буде особливим чином бути тобі! Нехай надприродні Божі чудеса виллються в твоє життя і Божа благодать, і милість супроводжують тебе, де б ти не був! Віримо, що ти покликаний для великих речей в цьому світі, і що ти впевнено дійдеш до кінця і виконаєш все, до чого Господь тебе закликав! Бажаємо різних радощів і задоволень! Нехай збуваються твої мрії! Ти – подарунок від Бога, за що ми йому вдячні! Нехай твоє життя стане яскравою, повної посмішок і добрих людей! Море позитиву і любові тобі, синку!

З днем ​​народження, синку мій, бажаю тобі здоров’я міцного, досягти в житті задуманого, знайти свою любов і бути щасливим, нехай збуваються всі твої мрії і бажання, добра, миру і благополуччя, радуйся сам і порадуй нас, удачі завжди!

Back to Top