Кращі привітання з хрестинами своїми словами

Сьогодні дуже важливий день, коли здійснюється велике таїнство хрещення, свято не тільки в родині, а й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя і удачі, міцної сім’ї, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочку і, звичайно, докладу всіх зусиль для того, щоб справити позитивний вплив на нього, опинитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира сімейна любов, нічим замінити не вдасться. З крестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Малюк народився – це щастя. Гаряче вітаємо з одним з найбільш особливих подій у вашому батьківської кар’єрі – з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не покидав ваше маленькещастя.

У вашому будинку сьогодні суєта і клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця крихітка ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона притихла, коли слухала чудовий спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названої донечкою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим будинком світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цієї малятком поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

Back to Top