Кращі привітання з Медовим Спасом своїми словами

Як солодко пахне мед! Його аромат, обрамлений вишуканим букетом літніх квітів, наповнює кожен куточок храму … На хвилину закрийте очі, вслухайтеся в дзвін дзвонів, побожне церковний спів, відкрийте серце для Бога: попросіть прощення, подайте, хто просить, з радісною усмішкою привітайте всіх віруючих християн. Зі святом, дорогі брати і сестри, з Медовим Спасом!

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Вітаю з особливим святом кожної віруючої людини. Нехай Медовий спас порадує особливими подіями, здатними зігріти душу і повірити в те, що все мрії можуть втілитися в реальності. Пам’ятай про те, що, думаючи про своїх ближніх людей, ти, тим самим, залучаєш добро і до себе. Тому я бажаю саморозвитку, так як саме воно може привести до справжнього щастя. Нехай всесвіт почує позитивний відгук у серці і піде назустріч у втіленні добрих побажань іншим і здійсненні твоїх сокровенних мрій. Я щиро сподіваюся, що цим літнім днем ​​ти зможеш відчути і зрозуміти, що ж означає душевне заспокоєння.Будь ласка, збережи це унікальне почуття, відчуття, як можна довше. Будь щасливий, адже ти насправді заслуговуєш цього. Ще раз вітаю з Медовим Спасом. Вітаю від душі, від чистого серця і з благими думками.

Back to Top