Кращі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

Дорогі мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим і хочу побажати нових і добрих надій, великих і значних досягнень, впевнених і щасливих перемог. Нехай небеса вам допомагають впоратися там, де самим ніяк, нехай в цей славний свято у кожного в житті відбудеться різдвяне диво!

Вітаю з Різдвом Христовим. Це не просто свято – це справжнє зимове диво. Бажаю в різдвяну хуртовинну ніч загадати найзаповітніше бажання і щоб воно швидше збулося. Бажаю не знати горя і печалі.Щоб в житті було побільше прекрасних і казкових моментів, адже в душі ми всі діти. Багато-багато щастя, зустрічати кожен день з посмішкою.

Від щирого серця бажаю тобі прекрасного Різдва Христового, мила матуся! Без тебе Різдво не було б Різдвом, саме ти надаєш йому особливі нотки чарівництва, любові і ніжності. Спасибі за те, що саме твоя присутність робить кожне Різдво особливим і незабутнім. З Різдвом Христовим, мама, хай Бог благословить тебе!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

З Різдвом, святом торжества життя! Нехай ніколи не зникає світло вашої душі, нехай буде в ній тепло, затишно і завжди багато місця для рідних людей, вірних друзів та радісних спогадів.

З Різдвом Христовим! Нехай це свято принесе в кожен дім щастя, позитив, доброзичливість, благополуччя, здоров’я, радість, спокій, благодать, згода, чудовий настрій, чудові посмішки і багато-багато добра.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Найсвітлішого, гарного, святкового настрою. Радості, блиску в очах, посмішок, позитивних думок і везіння, душевної гармонії і тільки справжніх людей поруч. Нехай казка в будинок прийде, промінь тепла і світла буде оберігати кожен день. Вірте тільки в краще, тоді все приємні зустрічі будуть невипадковими.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

З Різдвом тебе, коханий! Бажаю народження нових ідей і мрій, бажаю тільки добрих думок і благородних вчинків, бажаю тільки щасливих миттєвостей в житті і радісних посмішок на обличчі. Нехай твій Ангел захищає тебе від бід, хай твоє мужність ніколи не дозволяє тобі здаватися.

Back to Top