Кращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Все мирян вітаю з Трійцею! Нехай святість цього свята пронизує кожного, нехай троїсті союз святого отця, сина і духу надихають вас на добрі справи, оберігаючи від злості, заздрості і ненависті. Нехай любов близьких, зігріває, вірність береже дружбу, а чесність стане гідністю кожного!

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця хочу побажати, щоб на душі було завжди спокій, щоб в житті не згасав вогонь любові і надії. Нехай все навколо в один момент стане чудовим і прекрасним, нехай волею добрих сил і ангелів тобі вдасться знайти вірний шлях до щастя і блаженства.

Вітаємо зі святом Трійці! Бажаю тепла в душі, миру, добра, щирої віри. Нехай Господь береже і благословляє. Зі святом!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

У свято Трійці щиро вітаю і побажати хочу світла і радості в житті, блага і щастя в будинку, щирості і добра в душі, любові і натхнення в серце, світу над головою і сонячної погоди за вікном.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаємо з Трійцею! У цей світлий день не варто витрачати сили на дрібні тривоги і переживання, набагато краще присвятити його потрійного удару по примхам долі: відпочинку, веселощів, приємного спілкування. Нехай небо буде чистим, сонечко зігріває, рідні та друзі радують. всіхвам благ, відмінного настрою і величезного позитиву в будь-яких починаннях.

Back to Top