Кращі привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Вітаємо з Великоднем! Нехай це світле свято розквітне в душі новими світлими мріями, добрими і славними прагненнями! Бажаємо, щоб велика любов супроводжувала вас в усіх земних справах.

Вітаю з довгоочікуваним радісним днем, світлим святом – Христової Великоднем! Бажаю розговітися смачним бадьорить кагором і ароматним паскою, перемогти всіх в битві крашанками. Веселіться і насолоджуйтеся, нехай сьогоднішній настрій збережеться надовго!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Христос Воскрес! Вітаю з паскою! Душа нехай світиться твоя сьогодні, насичуючи кожну частинку твого тіла праведністю, добротою і святістю! Серце насититься нехай любов’ю, ніжністю і ласкою! А в голові оселяться благочестиві і доброчесні помисли! Смачного паски, переможних битків і тріумфування!

Великдень – великий православне свято. У настільки святковий день хочеться побажати процвітання у всьому, добра здоров’я, миру. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня!

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

Від щирого і радісного серця вітаю вас зі святом Воскресіння Христового – Пасхи Господньої! Бажаю вам зустріти і провести святі пасхальні дні в зміцненні віри, радості, бадьорості духу! Бажаю тілесного здоров’я і душевного порятунку! Бажаю Божого благословення на всі добрі справи і успіхів у всіх благих творчих задумах і починаннях!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

Back to Top