Кращі Різдвяні привітання простими словами

Різдво свято особливе – він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Хочу сердечно привітати вас і вашу сім’ю з Різдвом Христовим! Нехай ваш дім, як чаша, повниться любов’ю, турботою і вірою. Ангели хранителі нехай вас бережуть і відганяють негоди. І звичайно ж бажаю достатку у вашому домі.

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Нехай в цей день хвороби і невдачі обходять стороною твій будинок. Нехай усмішка не зійдуть з твого обличчя і осіб твоїх близьких. Нехай золото наповнить до країв твій гаманець і більше його не покине. Нехай Господь обереже тебе і незримо направить до всіх твоїх життєвих цілей. З Різдвом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

З Різдвом! Від щирого серця і душі вітаємо з цим священним святом. Нехай Бог береже і захищає. Нехай стравами буде сповнений ваш стіл. Сміх і радість як річка тече, чи не висихає, а щастя осяває ваш життєвий шлях. Нехай Бог злих людей з чорними помислами від будинку вашого відганяє, а доброту і удачу в гості кличе. Нехай сім’я ваша міцніше і сильніше стане і теплотою наповнитися кожен ваш день.

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового. Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно відбудеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

Back to Top