Красиві привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Вітаємо з крестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде найяснішої дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні було проведено обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цією прекрасною подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, а також щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому домагається значних результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір в питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не опікали його. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливої. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися в вашому житті. Успіхів!

Привітання з хрестинами до сліз

Привітати з хрестинами своїми словами

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Back to Top