Красиві привітання з Медовим Спасом

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Всіх поспішаємо сьогодні привітати з Першим Спасом Медовим. Подібно до того, як з працею маленьких бджіл наповнюються стільники солодким медом, нехай і ваші труди так само приносять приємні і багаті плоди достатку, радостіі успіху. Бажаємо, щоб на роботі, як в бджолиному вулику, панував порядок і відповідальність, будинки процвітала любов і палав рідний дім

Солодкого меду на столі і життя медової бажаю тобі в свято Медового Спаса! Нехай серпня принесе хороший урожай в усіх нюансах твоєму житті! Багатьох благ тобі! Виконання найсвітліших бажань і тепла душі!

Медовий спас – унікальне свято, який обов’язково повинен дарувати щастя в душі. Нехай у тебе буде не тільки душевне щастя, впевненість в майбутньому і умиротворення, а й можливість насолодитися справді смачним, солодким столом, на якому основною стравою буде свіжий мед. Бажаю тобі зібрати всю свою сім’ю в такий унікальний день за святковим столом і в повній мірі насолодитися особливим святом. Сміх і веселі розмови нехай перекриють будь-які негативні емоції і надовго віднесуть печаль. Медовий спас – це особливе свято, який повинен подарувати можливість зрозуміти світ ще краще, прийняти Божу милість, адресовану саме для тебе. Вітаю з такою можливістю. Сподіваюся і вірю, що така хороша людина, як ти, обов’язково скористаєшся такою можливістю. Бажаю тобі зрозуміти, наскільки чудовою повинна бути життя.

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб життя твоє було солодка як мед. Бажаю, щоб тебе завжди оточували добрі люди, а в родині твоїй панував мир і спокій.

Привітати з Медовим Спасом

Привітання з Медовим Спасом українською мовою

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Back to Top