Красиві привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

З Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю з добрими надіями і світлими думками увійти в новий рік, бажаю зустріти свята з дорогими й улюбленими людьми і з ними ж часто бачитися в новому році, бажаю без зневіри і проблем зустрічати кожен новий день майбутнього року і ніколи не втрачати своєї віри і сили, своєї чарівності і щастя!

З Новим роком і з Різдвом! Бажаю вам усіляких людських благ! Нехай прийдешній рік увійде в будинок з оберемком радощів і приємностей! Нехай здоров’я,любов і щастя будуть з вами весь рік! Спокою вам душевного, рівноваги, близькості з рідними і абсолютної гармонії!

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде місце для любові, щирості, розуміння, дружби і віри в диво і добро.

Наступаючий рік вже близько. Чути його урочиста хода з бубонцями, хлопавками, дзвінким радісним сміхом і бризками ігристого шампанського. Пора згадувати заповітні бажання і шукати під ялинкою довгоочікувані подарунки. Мені дуже хочеться, щоб вони мали не тільки матеріальний вигляд. Адже найголовніше в нашому житті неможливо загорнути в подарункову упаковку і обв’язати стрічкою. Звичайно ж це любов, благополуччя, вірність, дружба, взаємодопомога і душевний спокій. Бажаю, щоб все це було з вами в майбутньому році і не тільки! З Новим роком і святим Різдвом!

Не так вже й багато часу залишилося до того моменту, коли ми будемо зустрічати Новий рік і Різдво. А поки, давайте спробуємо запрограмувати себе на успіх і досягнення головних життєвих цілей. Нехай наступний рік відкриє двері для нових звершень, для хороших знайомств, міцної дружби, любові і підтримки. Нехай зміцняться важливі відносини і назавжди без жалю підуть в минуле проблеми. Нехай стануть реальністю найсміливіші мрії. А вам і вашим родинам завжди супроводжує удача і щасливий випадок!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Новорічні свята – це маленьке диво, якого з нетерпінням чекають дорослі і діти. Закривши очі, ми загадуємо бажання і свято віримо в те, що вони збудуться. Нехай Ваші мрії виконуються кожен день в цьому новому році!

Back to Top