Красиві привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

У свято Святої Пасхи бажаю тобі терпіння і сил, довгого і щасливого життя, нехай сили тобі дасть Господь для турботи про близьких своїх і рідних, нехай відводить біду від вашого будинку і нехай сім’я твоя буде міцніше граніту. Нехай дружба буде справжньою, а любов – щирою. Бажаю тобі міцного здоров’я і багатого духовного внутрішнього світу!

Привітання з Пасхою до сліз

Привітати з Пасхою до сліз

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Вітаю з найсвітлішим святом в році. Жоден світське свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба в храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Великдень – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя возз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскресе!

Нехай це священне і натхненне торжество вселить надію в душу, виправдає її, допоможе донести молитви до Всевишнього, ніж зміцнить вашу і без того сильну Віру. Зі святом!

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Back to Top