Красиві привітання з Трійцею простими словами

У свято Святої Трійці я хочу привітати всіх віруючих людей і зробити їм добра, світла і простого людського тепла. Нехай Бог береже людські серця і оберігає їх від нещасть. Нехай люди знайде спокій і на землі ніколи не буде воєн, катастроф. Нехай замість зла на Землі запанує добро!

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Мій дорогий, ось і настав прекрасне свято Святої Трійці! Настала пора згадати заповітні бажання і перевірити, чи збудуться вони, адже, кажуть, що саме в такий день мрії здійснюються! Бажаю йти вперед, вірити в себе, не переставати мріяти і добиватися всіх цілей! Люблю тебе!

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Як на Трійцю Святу все в зелень одягнене, так і вам бажаю душею цвісти, тілом не в’янути і настрій мати райдужне! І нехай нас зберігають Отець, Син і Святий Дух!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

Літо подарувало нам прекрасне свято Святої Трійці. В цей день як то по-особливому все цвіте і оживає, земля наповнюється чудовим ароматом. Вітаю Вас зі святом, бажаю, перш за все, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та удачі. Нехай Господь завжди благословляє Вас на добрі справи, нехай у Вашому серці ніколи не гасне вогник добра. Живете чесно і правильно, так, як підказує Вам совість. Миру Вам, щастя і хороших друзів. Нехай ангел – хранитель оберігає Вас завжди.

Back to Top