Красиві привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Вітаємо Вас з радісним і світлим весняним святом оновлення, з Великоднем! Нехай в цей святий день Ваше серце буде відкрито Богу, нехай прийдуть в Вашу душу гармонія і тепло. Бажаємо, щоб Ваш будинок наповнився затишком, дзвінким сміхом, щоб тільки добрі вісті приходили сьогодні в Вашу сім’ю, будьте здорові і благополучні.

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Привітаю з Великоднем і в світле свято хочу побажати залишити все дурні помисли і недбайливі вчинки в минулому, відкрити свою душу тільки для щастя і доброти, дозволити серцю вести тебе праведним шляхом милосердя і великодушності, оточити своїх близьких любов’ю, протягнути руку допомоги нужденним, наповнити своє життя яскравими фарбами і світлими надіями.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем своїми словами

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Нехай в серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров’я і радість в душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити. Зі святом!

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Back to Top