Найкращі привітання з хрестинами у прозі

Вітаю з крестинами і хочу побажати вашому чуду міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якою труднощами і будь-якою бідою завжди дитині допоможуть впоратися батьки і хресні, нехай світлий ангел вашої дитинизавжди оберігає його і зберігає від усього недоброго.

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з крестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким виявиться доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відносини з чудовим хлопчикові. Вітаю зі світлими і таємничими крестинами.

У такий важливий день, як хрестини сина, я хочу побажати вам тільки найкращого. Будь ласка, дорогі, будьте найщасливішими. Бажаю не знати горя і негод, бід і страждань. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде складатися успішно.Хочу побажати вам любові і міцної родини, адже настільки приємно бути поруч, разом, незважаючи ні на що. Ви обов’язково пройдете життєвий шлях, міцно взявшись за руки. Я вірю в те, що Господь подарує вам таку можливість, а синочок обов’язково виростить гідної особистістю, зможе порадувати багатьма досягненнями. Бажаю успішної і воістину щасливого життя, яка обов’язково виявиться відображенням усіх існуючих бажань, надій. Прийміть мої щирі вітання з хрестинами сина, адже я знаю, наскільки важливий таке свято для віруючих людей. Повірте в своє світле майбутнє.

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день – день хрещення, нехай Ангели спустяться з небес щоб осяяти його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджений дитинка.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Back to Top