Найкращі привітання з Трійцею своїми словами

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Вітаю з Трійцею. Бажаю вічної млості і блаженства для серця, тіла і душі, бажаю кожен день зустрічати світанок надії і любові, а також проводжати заходи з приємною знемоги і радістю. Нехай життя повне буде тільки добрих і щасливих миттєвостей, нехай твоя дорога стелиться зеленої квітучої стежкою.

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

Нехай цей день осяє світлом ваш світ, нехай до вашої оселі прийде святе тепло. Не повинно бути в світі самотніх людей, нещасних і покинутих. Бажаємо вам завжди зустрічати свята навіть не втрьох, а в колі величезної і дружної сім’ї. Щастя, тепла і світу в вашому домі.

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Back to Top