Найкращі привітання з Великоднем українською мовою

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

Христос Воскрес. Нехай, як багато років тому сталося диво, і сьогодні в твоєму житті чудо відбудеться, нехай Господь дозволить бути щасливою людиною, який окрилений вірою і любов’ю. Бажаю пробудити свої світлі почуття, знайти добру надію, запалити вогонь радості в своєму будинку і в серцях рідних. З паскою! Миру і благополуччя.

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

Від душі хочу вас привітати з Христовим Воскресінням і побажати стійкості духу, терпимості і сили волі. У своїх вчинках грунтується на заповіти Божі і здоровий глузд. Так прибудуть з вами, віра, надія і любов!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем до сліз

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Back to Top