Найкращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.

З Яблучним Спасом тебе! Бажаю в літнє свято світлих думок, добрих вчинків, цвітіння душі і вічного чарівності. Будь завжди молодий і рум’яної, як стигле яблучко, радуйся безхмарному небу над головою, люби всім серцем оточуючим світ і насолоджуйся кожною миттю життя.

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай життя твоє буде чудовою, ароматної, барвистою, немов пишний яблуневий сад. Бажаю кожен день зустрічати з радістю, кожну мить перетворювати в щасливу мить, кожну мета досягати легко і швидко, одним словом, потрапляти «в яблучко». Здоров’я, сил, благополуччя і самої міцної віри.

Back to Top