Оригінальні привітання з днем ангела Артема до сліз

Оригінальні привітання з днем ангела Артема до сліз

Обирайте з сучасних привітань з днем ангела Артема українською і робіть день яскравіше, світліше і добріше, даруйте свято і надію на виконання бажаного.

Артем, в День ангела бажаю душевної краси, терпіння, розуміння, здійснення мрій, теплих обіймів рідних та близьких. А з ангелом своїм дружи усім чистим серцем та вір в чудо з ним!

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Артем свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Артем і добре виконував свої обов’язки!

Сьогодні у тебе іменини Артем, а це значить – твоя доля благословенна Господом. Залишається тільки слухати Його поради і беззаперечно дотримуватися їх. Безумовно, кожна людина має право на свою думку, бажаю, щоб твої бажання завжди збігалися з Його волею. Зміцнюйся духом щодня, загартовуй характер в труднощах, йди по життю сміливо, високо піднявши голову. Пам’ятай – ти маєш людей, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину!

Артем від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Артем вітаю Вас з Днем Ангела! Хай сонечко Вам усміхається, щоб квітла в житті весна, удача хай Вас не цурається, щоб Ви весела та щаслива була!

Я вітаю тебе Артем з радісним та світлім днем, з днем ​​твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

Артем, ти сьогодні святкуєш свої іменини, мені дуже шкода, що я перебуваю так далеко від тебе і не зможу обійняти тебе особисто і привітати з Днем Ангела. Але я подумки з тобою і бажаю тобі світлої життєвої дороги і щастя без кінця.

У цей особливий день хочу побажати тобі Артем благополуччя і щастя. Нехай твій Ангел завжди тебе оберігає, а твої плани будуть втілені в життя. Сподіваюся, тебе завжди буде супроводжувати удача й успіх.

Back to Top