Оригінальні привітання з Днем святого Миколая до сліз

Вітаю з днем ​​поминання Божого Избранника Миколи Чудотворця! Бажаю, щоб за молитвами моїм Святий Миколай вберіг тебе від різних негараздів і допоміг здійснитися твоїм надіям!

Нехай Святий Миколай завжди йде з тобою поруч в житті. Нехай він вбереже тебе від поганих кроків, покаже істинний шлях і благословить на добру дорогу. Якщо твої помисли будуть чистими, і в серці ти будеш нести тількидобро і любов, то святий покровитель зробить твій життєвий шлях світлим, радісним і завжди благополучним. З великим святом Святого Миколая!

Вітаю з Днем Святого Миколая, бажаю щоб віра і слухняність завжди жили в твоїй душі і тоді ангели-помічники виконають всі твої заповітні бажання, а доля піднесе самі довгоочікувані подарунки. Бажаю, щоб кожен ранок твоєму житті світили яскравим сонячним світлом, посмішками близьких людей і чистотою помислів на прийдешній день.

Вітаю всіх з днем ​​Святого Миколая! Бажаю, щоб в цей святий день у ваше життя увірвалося справжнє диво, що змусило вас повірити в диво і чудеса, а святий чудотворець Микола нехай береже і охороняє вашу сім’ю.

Нехай в цей чудовий день в ваш будинок постукає справжнісіньке щастя. Бажаю, щоб Святий Миколай завжди допомагав вам в справах, дорозі і всіх починаннях. Нехай негаразди, минуть ваш поріг, а любов, терпіння, розуміння, людяність, співчуття і добро наповнять вашу душу. З Днем Святого Миколая!

У важкі моменти життя хочеться знати, що вищі сили допоможуть і захистять нас від усього поганого. Тому хочу побажати вам, щоб у важкі моменти життя ви завжди могли звернутися до Святого Миколая. Адже тільки віра приносить людини спокій і справжнє щастя.

З Днем святого Миколая. Нехай буде мир і щастя в твоєму житті, нехай в твоєму серці назавжди запалиться вогник надії і любові.

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панують мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.

Вітаємо зі світлим святом святого Миколая! Бажаємо Вам і Вашій родині знайти в його особі надійного заступника і помічника. Нехай він оберігає Вас від бід і напастей. Будьте завжди здорові, успішні і благополучні.

Back to Top