Оригінальні привітання з Трійцею українською мовою

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день обдарує вас справжніми радощами життя, відкриє перед вами всі двері і допоможе знайти віру в себе. Нехай те, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. Нехай натхнення допоможе виконати всі ваші бажання, хай ваша енергія б’є через край! Нехай кожна мить вашого життя буде бажаним і незабутнім. Вірте в чудеса, не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу життя! Нехай удача ніколи не відвертається від вас, нехай щастя стане абсолютною постійною величиною в вашому житті. Цей день справді святий, так проникніться ж святістю і зробіть якомога більше хороших справ. Нехай життя відкриє перед вами нові далі і радісні перспективи. Нехай у вас будуть тільки злети, без падінь і радість без розчарувань! Зі святом Трійці!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

Дідусь, сьогодні – чудовий день. Настав особливий, світле свято – Свята Трійця! Нехай же відтепер вся твоє життя буде сповнене любов’ю, благодаттю і справжнім душевним теплом! Нехай будинок буде повною чашею, а попереду чекають лише радості і безмежні успіхи! Здоров’я і удачі!

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.

Вітаю з Трійцею! Бажаю тобі гідного відзначення це світле свято. Чи не потрап в мережі русалок, які особливо активні сьогодні. І нехай зеленим в цей день буде тільки оздоблення будинку, а не колір обличчя після веселого святкування.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Back to Top