Оригінальні привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Як здорово, що в цей день завжди тепло: і за вікном, і в душі. Щиро бажаю зберегти це почуття на весь рік!

Вітаю з Трійцею. Бажаю ні хвилини смутку для душі, ні секунди тривоги для серця, ні дня без любові і радості в колі рідних і чудових людей. Нехай життя твоє тече найдовшою річкою біля берегів достатку і благополуччя.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю всіх земних благ і неземних почуттів ніжності, невгамовної співу птахів і згасає надії душі, істинної радості серця та постійного світла щастя в житті.

Back to Top