Оригінальні привітання з Трійцею українською мовою

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Мій дорогий, ось і настав прекрасне свято Святої Трійці! Настала пора згадати заповітні бажання і перевірити, чи збудуться вони, адже, кажуть, що саме в такий день мрії здійснюються! Бажаю йти вперед, вірити в себе, не переставати мріяти і добиватися всіх цілей! Люблю тебе!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею у прозі

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай вогонь, зійшла на апостолів, відвідає вас, подарувавши сили і благословення на добрі справи. Нехай ваша душа наповниться Божим світлом і радістю. Нехай у серці кожної людини зародиться любов до всього, і ми з турботою помолимося за живих і померлих близьких. Нехай ваша віра не згасає, хай думки будуть ясними, як блакитне небо над головою. Нехай Свята Трійця принесе вам везіння на весь рік, а мир і достаток ніколи не покинуть ваш вогнище. Бажаю, щоб любов наповнила серце кожного члена вашої родини. Бажаю, щоб ви запаслися терпінням і витримали всі випробування, послані вам згори. Ніколи не забувайте відвідувати церкву і молитися за спасіння своєї душі. Нехай нещастя оминуть вашу сім’ю, а діти нехай тягнуться до знань і подають великі надії. Вірте в силу Господню!

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Back to Top