Привітання з Пасхою своїми словами

Я хочу привітати Вас зі світлим святом Великодня, і побажати весняного цвітіння, тепла в серцях людей, що оточують Вас, і святкового настрою! Нехай благовіст пливе над теплою землею, нам радісну звістку проголошуючи. Христос Воскрес! – в тих звуках чуємо ми, і добрий світ дорогу життя висвітлює.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю від усього свого полум’яного сердечка з Великоднем! Бажаю миру, гармонії і злагоди навколо і всередині тебе! Нехай кожен твій деньок буде наповнений небесним світлом, роблячи їх яскравими, добрими і світлими!

Христос Воскрес! Бажаю для твого доброго серця хвилин відради і щасливих днів, бажаю для твоєї відкритої душі Божої благодаті і щедрою радості.

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітання з Пасхою своїми словами

Поздоровляю з Пасхою Христовою! Від щирого серця бажаю добра і сімейного благополуччя, щастя, достатку та процвітання. Нехай світле свято осяє будні дні яскравим сонячним світлом, і в серці оселиться справжня весна. Увага близьких завжди буде повним і щирим, тому не раз почуєш «Христос воскрес»!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом – Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Back to Top