Різдвяні привітання українською мовою

передноворічнеРіздво – прекрасно в кожному аспекті! І нехай його прекрасне єство внесе в наше життя доброту, внесе в вашу душу відчуття доброго свята і причетності до великої! Світлого Різдва! І нехай буде якомога більше добра в цей день і в наступні за ним!

Різдво – чудове свято, в якому сяє світло Господа, провідний людей до спасіння! Нехай він буде благородним і благодатним!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання українською мовою

Дорога хрещениця, мила моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом! Нехай життя твоє відкриває двері до щастя, нехай буде кожен крок твій впевненим і переможним, нехай кожен день з тобою трапляється радість, нехай це свято подарує благодать і вірну надію!

Вітаю рідних і найближчих людей з Різдвом Христовим! Нехай Божа благодать опуститься на вас і подарує все найсвітліше і чисте. Нехай цей чарівний і дивний свято наповнить ваші серця безмежною радістю і любов’ю. Щастя вам, рідні, і виконання заповітних бажань!

Нехай сьогодні вся родина збереться за святковим столом. У різдвяний вечір ми особливо хочемо бачити поруч тих, хто доріг. Адже, що може бути прекрасніше цих хвилин проведених разом. Я вітаю Вас з Різдвом, і щиро бажаю жити в злагоді і любові зі своїми близькими, впевнено йти назустріч своїм мріям, і бути по справжньому щасливими!

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Back to Top