Щирі привітання з днем ангела Матвія своїми словами, у прозі

З Днем Ангела, Матвій. Нехай ангел, погляд не відводячи, доглядає за тобою, нехай все життя зберігає тебе, прикривши від бід собою.

Матвій сьогодні твій День Ангела, цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні.

Привітати з днем ангела Матвія

Привітання з днем ангела Матвія до сліз

Вітаю тебе Матвій з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

У цей світлий день я хочу привітати Вас Матвій з Днем Ангела! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому – довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.

Вітаю вас Матвій з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Матвій і добре виконував свої обов’язки!

Матвій вітаю тебе з днем імені й днем Ангела! Іноді ім’я — як зірка, не дає заблукати та залишитися сам на сам у світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, як корону, але пам’ятай, що людина славиться справами. Нехай твоє серце світить добротою, і вона повертається завжди до тебе! А якщо колись тебе буде сумно, нехай поруч будуть близькі люди, які завжди тебе підтримають та допоможуть у будь-якій справі. Удачі та віри в чудеса!

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Матвій з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

Сьогодні – твoі імeніни Матвій! Вітаємо тeбе з цим чудовим святом, бажаємо тобі вірити в чудo, частіще посміхатися і пам’ятати o тих, хтo дaв тобі ім’я та життя! Нехай гoлoс, що кличе тeбе пo імeні, завжди буде наповнений щирою любов’ю!

Матвій, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

Back to Top