Щирі привітання з днем ангела Самсона у прозі, до сліз

Щирі привітання з днем ангела Самсона у прозі, до сліз

Обирайте з зворушливих привітань з днем ангела Самсона своїми словами, у прозі і робіть день яскравіше, світліше і добріше, даруйте свято і надію на виконання бажаного.

Самсон! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

До мене ангел прілітав й сказавши, что у тебе Самсон сегодня Іменини;) Тому вітаю та бажаю втілення найзаповітнішіх мрій!

Самсон, день ангела є не у кожної людини. Ти щасливий, у тебе є маленький друг, який охороняє тебе все життя. І сьогодні ми відзначаємо його день народження. Я бажаю тобі, щоб цей пернатий малюк завжди знаходився поруч, як і всі ми, твої друзі. Недарма кажуть, що справжній друг пізнається в біді. Але сьогодні ми прийшли саме на свято, так ось я бажаю тобі, щоб ми в цьому будинку збиралися тільки по доброму приводу.

Вітаю з Днем Ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти Самсон у свою чергу не змушував його за тебе червоніти!

Самсон, сьогодні день твого янгола-охоронця. Бажаю від щирого серця радіти кожному дню, жити на повну, впевнено крокувати до своєї мети, та завжди пам’ятати, що тобі завжди допомагає, а іноді й підштовхує твій помічник, твій янгол. На кожен день народження заведено бажати здоров’я і щастя, я бажаю тобі, щоб у тебе за плечима завжди був твій янгол-охоронець!

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю Самсон та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різніх бід и напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумуваті и відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбівається у тебе в очах!

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Самсон з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

Самсон день іменин – це день персональний. Нехай новий ранок приносить світанок, радість пізнання, затишку відкриття. Нехай віра теплим потоком у душу твою принесе благодать, а з неба дивлячись недремним оком, ангел твій буде завжди допомагати.

Back to Top