Щирі привітання з Покровою

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

У день Покрови Пресвятої Богородиці нехай світле почуття любові увійде в кожне серце, залишиться там надовго і змусить всіх відчути радість, чистоту і надію на майбутнє, на нові життєві горизонти, на нові надії і радості. Зі святом!

Нехай Покров Пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію в ваш будинок. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо. Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі.

У настільки світле свято Покрови, я хочу привітати і побажати милосердя Богородиці і можливості відчути позитив від численних подій, які можуть відбуватися на життєвій дорозі. Нехай ця подія залишить світло в твоєму серці і в душі, а Пресвята Богородиця вкриє тебе від заздрості і бід. Зі святом!

Нехай Пресвята Богородиця посилає в кожен будинок добро і радість! Бажаю процвітання, відмінного здоров’я і справжнього кохання! Нехай свято Покрови буде наповнений найсвітлішими почуттями, істинним щастям і щирими посмішками!

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

Бажаю Вам виконати ту святу, благу і бажану волю Божу, яка уготована кожному з нас і яку виконала Пресвята Богородиця! Щастя Вам і любові!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Back to Top