Щирі привітання з Трійцею до сліз

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю відчувати з кожним днем ​​щастя і радість, немов босоніж біжиш по мокрій і м’якій траві, бажаю не помічати поганого і завжди вірити тільки в краще, бажаю дорожити найголовнішим і ніколи не упускати свого.

Улюблена бабуся! Щиро вітаю тебе зі святом Святої Трійці! Хочу побажати в свято тільки самого кращого – віри, відкритого серця, успіхів,радості і добра! І, головне, міцного здоров’я! Нехай Господь допомагає тобі у всьому, і подарує довгі роки життя! Тепла і везіння!

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Привітати з Трійцею

Привітати з Трійцею своїми словами

Я хочу привітати вас з самим світлим і добрим святом, яке ми святкуємо щороку на п’ятдесятий день після Великодня. Йдеться про Трійцю – про мого улюбленого святі, без якого неможливо уявити наш календар. Мені хочеться привітати вас, а також побажати всього самого доброго, що тільки може бути. Я знаю, що ви не завжди відзначаєте свята, проте мені хочеться, щоб саме на цей день ви звернули особливу увагу. Трійця – те свято, яке дарує нам масу приємних вражень. Так що прямо зараз влаштуйте для себе свято, адже навіть підготовка до цього дня дарує багато позитивних емоцій. Ви повинні будете сьогодні прикрасити свій будинок гілочками берези, які будуть оберігати ваш будинок і вашу сім’ю. Нехай благодать зійде на вашу сім’ю. Я дуже сильно хочу, щоб ви відмінно відзначили цей день, тому що він завжди дарує масу приємних вражень.

Back to Top