Щирі привітання з Водохрещем простими словами

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

У свято Хрещення Господнього від чистого серця бажаю невичерпної віри, міцного кохання, світлої надії і благодаті. Покропить водиця тіло і змиє все недуги, нехай у твоєму житті торжествує добро і достаток, нехай кожен день буде чарівним і радісним.

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Back to Top