СМС Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом! І в цей святійший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров’я і всіх благ!

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

Бажаю затишній і казкової зими. Бажаю доброго і щасливого Різдва. Бажаю радісною і яскравого життя. Бажаю миру, здоров’я, любові і чарівництва.

З Різдвом Христовим! Нехай за столом зберуться найближчі люди, а в двері постукають доброта, удача, достаток, везіння і щастя.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом Христовим! Веселих свят! І мирного неба.

Нехай це Різдво збере всіх ваших близьких за одним столом. Бажаємо миру, взаєморозуміння і приємного настрою.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю жити по інтуїції, любити за покликом серця, відчувати душею і радіти щиро!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю відродити в собі світлі думки і почуття, відкрити своє серце для радості і любові! Миру і здоров’я всієї твоїй родині.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім’ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Back to Top