Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Ось і настав головна подія церковного календаря – Великдень. Нехай це весняне свято наповнить ваш будинок зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям непідробною віри. А молитви розкриють душі рідних і близьких для миру і спокою. Зустрічайте воскресіння Христа дарами природи, накривайте на стіл і відзначайте. Христос Воскрес!

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

Back to Top