Зворушливі привітання з Трійцею українською

Нехай цей день осяє світлом ваш світ, нехай до вашої оселі прийде святе тепло. Не повинно бути в світі самотніх людей, нещасних і покинутих. Бажаємо вам завжди зустрічати свята навіть не втрьох, а в колі величезної і дружної сім’ї. Щастя, тепла і світу в вашому домі.

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Зі світлим Трійцею вас! Бажаю вам здоров’я міцного, настрою милостивого, емоцій найприємніших! Нехай все вас сьогодні радують: і колеги, і сусіди, і рідні, і друзі! Нехай з усіх боків летять приємні новини, розкішні подарунки, компліменти і теплі привітання! Живіть сто років в любові і радості!

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю яскравого сонячного світла щастя в твоєму житті, ніжного вітру любові і натхнення. Нехай з трав і зелені надій, квітів і фарб радості стелиться твій подальший життєвий шлях.

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Back to Top