Зворушливі привітання з Вербною неділею українською мовою

Вербна неділя! Святий і просто прекрасне свято! Бажаю тобі, істинно російській людині, відсвяткувати його, як годиться по-російськи – з біленької в чарках, під хрускіт солоних огірочківі спів застільних. Так захистить тебе Господь від похмілля і головного болю!

Бажаю, нехай гілочка верби принесе в будинок віру в чудеса, щоб збулися найзаповітніші і нереальні бажання, що здавалися до сир пір дуже далекими.

Мила моя, рідна і найкраща матуся! Бажаю, щоб з цвітінням весняної вербички, в твоє життя увірвався свіжий вітерець, наповнюючи її новими надіями, виконанням бажань і Всевишнім благополуччям. Бажаю, щоб це чудове свято, став початком кращого життя, в якій ніколи не буде поганого, а ревна віра, щирі молитви і Господь наповнять її чистим, богоугодною і правильним змістом. З Вербною неділею!

Нехай в це світле Вербну неділю твоя душа наповниться спокоєм і благодаттю. Бажаю, щоб дотик ніжної Вербної гілочки стало воістину чудодійним, щоб з сьогоднішнього для життя стала світліше, з’явилися нові перспективи і вірні друзі.

У колишні часи перед тим, як братися за нову справу, у Вербну неділю з’їдали три вербові сережки! Але нехай і без цього ритуалу всі твої важливі починання будуть приносять справжню радість, великий успіх і чарівне щастя! З надихаючим світлим святом!

Вітаю вас з Вербною неділею! Бажаю, щоб ваше життя оновлювалася, як верба навесні, ставала краща й яскравіше! Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, благополуччя, радості і сімейного щастя! Нехай весняний вітерець понесе геть негаразди і подарує гарний настрій!

Привітання з Вербною неділею у прозі

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Вітаю з великим християнським святом, з Вербною Неділею. Нехай так само, як Господь в Єрусалим, в будинок ваш увійде благополуччя, удача, світло, тепло, надія і любов. Нехай гілочки верби прикрасять ваше житло, принесуть затишок і доброта, піднімуть дух і віру.

З Вербною неділею вас! У цей день не тікайте від тих, хто хоче вас злегка вдарити гілочкою, адже це чудодійний ритуал, погоджуйтеся! Нехай “чарівна паличка” з верби зробить вас найсильнішими і здоровими, принесе радість і благополуччя.

Чого побажати російській людині в Вербну неділю? Щоб у тебе були гроші, машини, квартири і будинки, і за всі ці блага тобі нічого не було. Щоб, щоранку, прокидаючись в особистому особняку і вирушаючи освіжитися до басейну, солодко потягуючись, ти розумів, що життя вдалося!

Нарешті на вербі розпустилися перші бруньки і разом з ароматом весни, який вони принесли, до нас в будинок прийде щастя і радість від світлого свята Вербної Неділі. Бажаю вам, щоб гілочка верби, освітлена Богом, оберігала ваш будинок від недоброзичливців, проблем і поганих звісток!

Back to Top