Зворушливі Різдвяні привітання у прозі

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Нехай сьогодні вся родина збереться за святковим столом. У різдвяний вечір ми особливо хочемо бачити поруч тих, хто доріг. Адже, що може бути прекрасніше цих хвилин проведених разом. Я вітаю Вас з Різдвом, і щиро бажаю жити в злагоді і любові зі своїми близькими, впевнено йти назустріч своїм мріям, і бути по справжньому щасливими!

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров’я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

Різдвяні привітання до сліз

Привітати на Різдво своїми словами

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки хороше в навколишній світ і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

Миру, любові, благополуччя в свято світлого Різдва Христового. Вірте в чудеса і радуйте один одного подарунками!

Бажаю тільки радісних моментів і Божого благословення в це чудове свято! Нехай в серці завжди панує любов, в душі – спокій, а в будинку – затишок і тепло! Нехай всі твої найзаповітніші бажання і мрії Господь допоможе втілити в життя!

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі, ніби коричне печиво, миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Back to Top