Гарні привітання з хрестинами українською

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних і близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові та благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб все допомогло тобі якомога частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Вітаю крихту з крестинами і від душі бажаю надійного захисту Бога від бід, щедрої любові батьків, щирою доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісним дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Вітаю тебе зі світлим святом – крестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Back to Top