Гарні привітання з хрестинами українською

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

З крестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашому дитинку майже здоровим і щасливим, і радувати вас якомога більше.

Вітаю милу крихітку з крестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажань відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь береже дитину від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для крихти відкриває завісу у світ доброти, радості, любові і гармонії.

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Хрестини малюка – це воістину значиме свято для його батьків. Хочу побажати вам безмежної віри в те, що все обов’язково буде успішно складатися. Нехай Господь візьме ваші життя в свої руки і зможе ними вміло керувати, незважаючи на численні нюанси. Хочу я вам побажати справжнього, безмежного щастя. Вірю в те, що ви обов’язково можете активно просуватися по обраному шляху, досягати бажаного успіху, радіти новим сімейним досягненням. Найголовніше – це ростити щасливого і здорового малюка, адже тільки в цьому випадку він зможе проявити весь існуючий потенціал, активно пізнавати світ і успішно просуватися в потрібному напрямку. Підтримка близьких людей і хороших друзів теж виявиться воістину важливою, адже тільки завдяки їй можна гарантувати успішний розвиток в обраному напрямку. Дорогі батьки, ви обов’язково створите щасливу сім’ю.

Back to Top