Гарні привітання з Пасхою до сліз

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Христос Воскрес! Бажаю з добрим святом Пасхи відкрити нову яскраву сторінку свого життя з заголовками щастя і з щирою надією в кожному рядку.

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю тобі ясного, чистого, благополучного буття, наповненого щастям, затишком і приємними хвилинами. Нехай в твоєму серці живе любов і добро, ніколи не сумуй і досягай свого. Нехай твій настрій буде тільки радісним, а душа завжди відкритою і чистою. Поділися частинкою щирого щастя з оточуючими – вони порадують тебе тим же, і на серці стане тепліше.

Христос Воскрес! Великдень прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, а Бог Вседержитель супроводжує вам у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою поміччю у вас все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарять по заздрісникам і недоброзичливцям. Зі святом.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.

Back to Top