Гарні привітання з Пасхою до сліз

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Від щирого серця і світлої душі це привітання ми адресуємо саме вам! І говоримо Христос Воскрес! Бажаємо, щоб з настанням цього благодатного свята ваш будинок відвідали щастя, любов і благополуччя. Нехай цей день принесе удачу та успіх у всіх починаннях, посмішку, радість і турботу ваших близьких!

Поздоровляю з Пасхою і в цей чудовийсвято хочу побажати йти по життю з доброї мрією, високим прагненням, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби і розпису яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм.

Вітаю з паскою! У цей світлий, добрий, дзвінкий свято – бажаю всім море любові, родинного єднання, духовного зростання і відчутного щастя. Будьте відкриті вірі і її очищувальну силу. Бережіть рідних і близьких і живіть у мирі, повному благополуччя, розуміння і привітності!

Нехай святковий день Світлого Великодня осяє ваше життя яскравим добрим світлом. Нехай дорогоцінний ваше здоров’я буде незмінно чудовим. Радісних днів, спокійних ночей, непохитної віри і підтримки близьких. День цей нехай згуртує ваші сім’ї і очистить душі від прикрих дрібних переживань! З Великим Великоднем!

Back to Top