Кращі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

Морозний ранок, красиве, сонячне говорить про те, що настав світле свято Хрещення Господнє. Так хочеться, скупавшись в ополонці святий водиці, очистити свою душу, поправити здоров’я. Я щиро хочу привітати Вас зі святом. Нехай це світле свято підніме Вам настрій. Нехай на Вашому обличчі не зникає посмішка радості, бажаю Вам щастя, здійснення всіх помислів і прагнень. Нехай ангел-охоронець завжди береже Вас. Міцного здоров’я Вам, величезного щастя, чистої взаємної любові. Успіхів і везіння Вам у всьому.

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє – дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день замерзнуть всі печалі, але теплою і відкритою залишиться твоя душа. Бажаю краплями святий водиці наповнитися здоров’ям, силами, любов’ю, вірою і втіхою, бажаю щасливою людиною продовжувати свій благодатний шлях.

Back to Top