Привітання з Водохрещем українською

Привітання з Водохрещем українською

Обирайте з зворушливих привітань з Водохрещем українською мовою і робіть день яскравіше, світліше і добріше, даруйте свято і надію на виконання бажаного.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

Нехай Господь вкаже правильний шлях, допомагає у важкі хвилини і завжди буде поруч, дарує здоров’я, щастя і благополуччя. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Покропить свята водиця тебе з ніг до голови, нехай небеса подарують світлу надію для серця і душі. І нехай міцнішають хрещенські морози, а разом з ними і твоє здоров’я, і ​​нехай Господь подарує силу – силу віри і любові.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

У день Господнього Богоявлення, нехай ваші серця наповняться вірою і добротою. Будьте щасливі і здорові!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Back to Top