Привітання з Водохрещем українською

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Нехай Бог пошле тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твоя сім’я живе в радості й достатку. Вітаю з Хрещення Господнього!

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Back to Top