Красиві привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

У цей світлий святковий день щиро хочу побажати довгих, щасливих, благополучних років життя! Нехай в усьому супроводжує удача і Пресвята Богородиця буде милостива до ваших бажань! Будьте чесні з собою і зі своїми близькими, бережіть улюблених і домашнє вогнище!

З Благовіщенням, від усього серця, вітаю! Нехай у Ваше життя приходять тільки хороші новини, нехайжиття наповниться світлом і добрими чудесами. Нехай в душі живуть світ і повна гармонія, а в родині бездоганне розуміння і теплі відносини. Нехай Господь винагородить Вас за Ваше великодушність!

Back to Top