Красиві привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Улюблена моя, від чистого серця хочу привітати тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб цей світлий день відкрив твоє серце для добра, радості і щастя! Хочу, щоб всі бажання втілювалися в життя! Повір у чудеса, і вони неодмінно відбудуться!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Вітаю всіх з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю добра, любові, достатку, розуміння і щирих почуттів. Нехай приходять тільки благі вести і опромінюють життя світлом і богоугодними подіями. Зберігайте віру в Господа і підтримуйте ближніх і нужденних. Будьте щасливі!

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітати з Благовіщенням у прозі

Back to Top