Красиві привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім і щедро бажаю любові, поваги, миру і щастя. Нехай Господь освятить водицю, а водиця вмиє тебе, позбавивши від хвороб, дурних думок і ненависних почуттів. Бажаю, щоб хрещенськіморози зміцнили твою віру, щоб це свято подарував тобі сили і надію.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!

Вітаю зі святом святого Хрещення! Нехай кожен день буде благом згори. Хай щастя стукає в будинок. Бажаю здоров’я, море сміху, сліз щастя і нехай все складається тільки найкращим чином. А також бажаю смирення і душевних сил!

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Нехай ваше життя в цей божественний свято, Хрещення Господнє, осяяне сяйвом небесних благ, благочестивим світлом і душевним спокоєм. Нехай Господь пошле вам в цю мить чистоту і відновлення фізичних і душевних сил. Водохресні морози відгострять вашу силу волі, зміцнять тілесне здоров’я і свідомість. Нехай Господь дарує радість, неймовірне щастя і благодать.

Привітаю з великим святом. Бажаю чистоти, добра і розуміння в помислах, життя і вчинках. Нехай Господь веде тебе за руку, направляє на щастя і допомагає в справах.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов’ю на серце.

Вітаю з Хрещенням Господнім щиро і від усієї душі! Нехай цей день стане приводом відпустити у вільне плавання сумні думки, нехай свята вода змиє всі твої гріхи. Бажаю гармонії і любові в серці!

Back to Top