Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Що може бути прекрасніше в свято Різдва, ніж зібратися дружною компанією разом з близькими, дорогими людьми? В цей прекрасний день я хочу побажати моєму улюбленому і єдиному, моєму чоловікові, завжди тримати при собі немов вірного пса, удачу і радіти кожному дню, посміхатися і дарувати свою любов рідним!

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

З Різдвом! Нехай ваш будинок наповниться затишком і теплою дружньою атмосферою! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, підтримки, людяності, щедрості в ваші серця.

Хай щастя і радість будутьвхожі в твій будинок, нехай особи дорогих тобі людей, осяває посмішка. Щасливого і доброго Різдва!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Нехай в різдвяну ніч до Вас в будинок увірветься щастя, всядеться за гостинна святковий стіл і ніколи не покидає Вас. Бажаємо, щоб у родині завжди були дружба, повага, любов і благополуччя. Нехай робота ніколи не буде в тягар, а приносить лише задоволення і великий дохід. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай разом з цим святом в будинок прийдуть любов і радість, щедрість і удача, добробут і щастя, добро і любов.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом у прозі

З Різдвом тебе, любий друже! Бажаю, щоб це світле свято подарував тобі гармонію, бадьорість духу, душевний спокій і здоров’я. Нехай удача та підтримка рідних людей допоможуть тобі у всіх справах, а любов, як зірка, висвітлює твій шлях!

Back to Top