Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Нехай умиротворення, яке дарує чудове свято Різдва зберігається в Вашій душі якомога довше. Дорожите їм і бережіть, як коштовність.

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу!

Від душі вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати справжнього жіночого щастя, великої удачі і любові! Нехай Ангел твій веде тебе дорогою радості і благополуччя, нехай життя твоє буде прекрасною і чудовою, як і ти сама!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

У цей чарівний зимовий день, коли весь світ святкує народження Ісуса Христа, хочеться побажати вам миру і благополуччя, здоров’я і душевного спокою. Нехай за сердитою хуртовиною полетять печалі і тривоги, а через поріг вашого будинку увійдуть всередину нього три сестри – Віра, Надія і Любов. Адже якщо ці три сестриці збираються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя! Нехай ваше маленьке щастя з крихітного немовляти виросте до величезного велетня, щоб ви змогли поділитися ним з оточуючими! Будьте завжди щедрі і вам воздасться! Добра вам і божої благодаті!

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

З Різдвом! Бажаю, щоб небеса уберегли від неприємностей і принесли удачу, а радість і благополуччя не покидали ваш будинок.

Back to Top