Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Вітаю вас і дуже хочу побажати, щоб ви були щасливі, завжди сповнені сил і енергії, здоров’я і удачі! Нехай бажання йти вперед не перестає супроводжувати у всіх починаннях!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

З Хрещенням Господнім. Бажаю хрест свого життя нести гідно і гордо, і нехай це буде хрест благополуччя і щастя. Бажаю змити з себе всі хвороби і тривоги, подарувати своєму серцю надію і любов. Нехай буде міцним здоров’я, вільної – душа і доброї – все твоє життя.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем у прозі

Back to Top