Привітання з Пасхою простими словами

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався тепломі затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

Жайворонки дзвінким співом, оспівують святе воскресіння. Нехай і душі всіх людей зрадіють і наповняться благодаттю. Святкові свічки наповнять очі тих, хто молиться, любов’ю і теплом. Христос Воскресе! Воістину Воскрес! Бажаю вам тільки благополуччя і спокою. Здоров’я і святого благословення. Нехай мир і любов панують у ваших домівках. Нехай аромат пасок і пирогів, приверне сьогодні ваших друзів і рідних в гості. Зі святом Світлого Великодня.

Здрастуй Світле Воскресіння Христове – найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі – символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

Back to Top